Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Op Lindenhage krijg je de ruimte het beste uit jezelf en de ander te halen

 

Verlofaanvraag

Uw kind is leerplichtig vanaf 5 jaar. Het kan voorkomen dat er omstandigheden zijn waardoor u buiten de weekenden, vakanties en vrije dagen om, toch extra verlof wilt hebben.

Deze omstandigheden (beschreven in art. 11 van de leerplichtwet) kunnen zijn:

  • huwelijk van bloed- of aanverwanten;
  • gezinsuitbreiding;
  • ernstige ziekte van gezinsleden;
  • een huwelijks- of ambtsjubileum van bloed- of aanverwanten;
  • beroepsmatig.

Extra vakantieverlof is alleen mogelijk wanneer u kunt aantonen dat u een beroep heeft waarbij u in de schoolvakanties geen vakantie kunt opnemen. Dit verlof mag echter nooit in de eerste twee weken van het nieuwe schooljaar plaatsvinden en het moet bovendien de enige gezinsvakantie in dat schooljaar zijn.

De directeur heeft in beperkte mate de bevoegdheid om dit verlof te geven. Bij uitzondering moet overlegd worden met de leerplichtambtenaar. Verlof dat wordt opgenomen zonder toestemming van de directeur of de leerplichtambtenaar wordt gezien als ongeoorloofd schoolverzuim. De directeur is verplicht dit aan de leerplichtambtenaar te melden.

U kunt een aanvraag voor verlof indienen via het verlofformulier. Dit formulier is via de groepsleerkracht te verkrijgen en wordt ingeleverd bij Mirjam Klapwijk (administratie).

Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren