Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Op Lindenhage krijg je de ruimte het beste uit jezelf en de ander te halen

 

Lindenhage LeerLab

Op Lindenhage vinden we het belangrijk om passend onderwijs te bieden zodat alle kinderen voldoende uitgedaagd worden en hun talenten kunnen gebruiken en ontwikkelen. Daarom bieden wij, naast het reguliere aanbod in de groep, een Leerlab aan voor kinderen die meer uitdaging nodig hebben en kinderen die meer behoefte hebben aan het werken op hun eigen niveau met bijvoorbeeld gebruik van concreet materiaal.  

Juf Astrid en juf Anoek begeleiden op woensdag om en om de groepen 3 t/m 7 op het Lindenhage Leerlab. Vrijdag (om de week) begeleidt juf Nikki de kinderen. Bij de groepen 1/2 neemt Juf Ria de begeleiding op zich.  
We werken op het Leerlab in blokken met daarin verschillende thema's, bijvoorbeeld een eigen project, koken, techniek.

De speerpunten van het Leerlab zijn: sociaal-emotionele ontwikkeling, samenwerken en het werken aan executieve functies (denk aan: plannen, informatie verwerken, van jezelf leren en strategieën ontwikkelen om te leren).  

Na een half jaar worden de ontwikkelingen van de kinderen bekeken en wordt er samen met de groepsleerkrachten en de intern begeleiders besloten of dezelfde leerlingen aan het Leerlab blijven deelnemen. Hierbij kijken wij ook naar de werkhouding van de leerlingen, zowel in de groep als in het Leerlab. 

 

 

Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren