Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Op Lindenhage krijg je de ruimte het beste uit jezelf en de ander te halen

 

Oudervereniging

‘In een ontspannen sfeer organiseren we leuke activiteiten voor kinderen’

Dat is ons motto.

Welkom op de pagina van de Oudervereniging Lindenhage, beter bekend als OV. De OV wil de samenwerking tussen het schoolteam en de ouders/verzorgers van leerlingen bevorderen. Het belang van de leerlingen is hierbij altijd het uitgangspunt.

Wat doen wij?
Het bestuur organiseert samen met andere leden en het schoolteam diverse activiteiten. Deze activiteiten betalen we van de jaarlijkse vrijwillige ouderbijdrage en de opbrengst van de oud-papierinzameling. Een overzicht van de activiteiten die we (helpen) organiseren:

·         Schoolfoto

·         Hoofdluiscontrole

·         Sinterklaas

·         Kerst

·         Carnaval

·         Pasen

·         Koningsontbijt

·         Schoolreisje

·         Avondvierdaagse

·         Sportdag

·         Afscheid groep 8

·         Laatste schooldag

·         Inzamelen oud papier

 

Vrijwillige ouderbijdrage
Voor schooljaar 2023-2024 is de ouderbijdrage vastgesteld op €40 per kind. Van dit bedrag wordt €20 gereserveerd voor de schoolreis. Groep 8 gaat niet op schoolreis maar op kamp. Daarom is de ouderbijdrage voor groep 8 vastgesteld op €20. In de loop van het schooljaar ontvangt u meer informatie over de ouderbijdrage en hoe u kunt betalen.

 

Verantwoording
Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering legt het bestuur van de OV verantwoording af over de besteding van het geld. Zowel over de uitgaven van het afgelopen schooljaar als over de begroting voor de activiteiten in het huidige schooljaar. Tijdens deze vergadering wordt ook de hoogte van de vrijwillige ouderbijdrage vastgesteld.

 

Helpt u mee?

·         Schuif aan bij de algemene ledenvergadering.

·         Sluit aan bij het bestuur van de OV.

·         Geef suggesties, ideeën en/of opmerkingen aan ons door. Wij zijn er blij mee.

·         We hebben altijd mensen nodig om te helpen bij de activiteiten.

‘Oudervereniging Lindenhage’ is gevestigd te Zevenaar, opgericht voor onbepaalde tijd en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40125452.

 

Hebt u nog vragen? De leden van het bestuur staan u graag te woord.

contact

Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren