Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Op Lindenhage krijg je de ruimte het beste uit jezelf en de ander te halen

 

Medezeggenschapsraad

De medezeggenschapsraad (MR) van Lindenhage bestaat uit 4 ouders en 4 personeelsleden. De leden van de raad worden gekozen door alle ouders en het personeel van de school. Leden van de medezeggenschapsraad vertegenwoordigen daarmee hun eigen achterban voor een periode van 4 jaar.

De MR heeft instemmingsrecht op onder meer de onderwijskundige doelstellingen van de school. Dat betekent dat deze doelstellingen alleen met instemming van de MR kunnen worden opgesteld of gewijzigd. Instemmingsrecht heeft de MR ook bij plannen voor fuseren met een andere school, bij het vaststellen of aanpassen van het schoolreglement en het beleid dat de school heeft om ouders op school te laten helpen.

De MR ontvangt jaarlijks de begroting en beleidsplannen van het managementteam zodat ze op de hoogte zijn van de hoofdlijnen van het onderwijsbeleid en weten hoe de school ervoor staat. De MR adviseert het MT over de hoofdlijnen van de begroting en over de aanstelling of ontslag van de schoolleiding, over nieuwbouw of een belangrijke verbouwing van de school.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via mr.lindenhage@liemersnovum.nl

Marc Gabrielse (Voorzitter)
MR - lid namens de ouders

Paul Buurman
MR-lid namens de ouders

Mark Kruisman
MR-lid namens de ouders

Sonja Froon
MR-lid namens de ouders

Patrick Lubach
MR-lid namens het team 

Ria Kingma
MR-lid namens het team

Nienke Feenstra
MR-lid namens het team 

Sandra Kruys
MR-lid namens het team

Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren