Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Op Lindenhage krijg je de ruimte het beste uit jezelf en de ander te halen

 

Creatieve vorming

De creatieve vorming op Lindenhage bestaat uit de vakken handvaardigheid, tekenen, dans, drama en muziek. Het doel van creatieve vorming is het ontdekken en ontwikkelen van persoonlijke talenten op onze school.

Tijdens de lessen handvaardigheid en tekenen maken de leerlingen kennis met diverse materialen en technieken. Dans en drama zijn een manier om jezelf uit te drukken. Deze komen op Lindenhage terug tijdens de voorstellingen van Kind op Podium. Jaarlijks voeren alle groepen tweemaal een voorstelling uit waarbij alle ouders, verzorgers welkom zijn.

De lessen muziek staan in het teken van zang, maar de leerlingen maken ook kennis met instrumenten als de blokfluit, het keyboard, de trompet en ritmelessen.

Daarnaast maken de kinderen kennis met deze aspecten door een jaarlijks theaterbezoek met de groep.

 

Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren