Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Op Lindenhage krijg je de ruimte het beste uit jezelf en de ander te halen

 

Over bassischool Lindenhage

Lindenhage ligt in het centrum van de wijken Stegeslag, Lentemorgen I en II en Zonegge. Onze school wordt bezocht door ± 550 leerlingen die behalve uit de reeds genoemde wijken uit vrijwel alle wijken van Zevenaar komen.

In augustus 2020 is ons vernieuwde gebouw aan de Platanenlaan opgeleverd: IKC Platanenlaan, waar kinderen van 0 tot 13 jaar terecht kunnen. In het gebouw werkt Lindenhage, met behoud van eigen identiteit, samen met basisschool Het Kofschip en kinderopvang Zonnekinderen. 
Concreet betekent dit dat we vanuit de IKC-gedachte onze krachten, in het belang van het kind, bundelen maar hierbij ons eigen unieke gezicht behouden.

Belangrijke uitgangspunten als bijv. veiligheid, geborgenheid, aandacht voor het individuele kind, een rustige werkomgeving staan hoog in ons vaandel.

Onze missie, visie

Onze missie, visie

Ons gebouw

Ons gebouw

Ons team

Ons team

Onze groepen

Onze groepen

Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren