Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Op Lindenhage krijg je de ruimte het beste uit jezelf en de ander te halen

 

Ons gebouw

In augustus 2020 is ons vernieuwde gebouw aan de Platanenlaan opgeleverd: IKC Platanenlaan. Een IKC (Integraal Kind Centrum) is een organisatie waar kinderen van 0 tot 13 jaar terechtkunnen. Binnen een IKC zijn onderwijs, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, peuterspeelzaal en welzijnsactiviteiten voor kinderen samengevoegd. In het gebouw werkt Lindenhage, met behoud van eigen identiteit, samen met basisschool Het Kofschip en kinderopvangorganisatie Zonnekinderen. Concreet betekent dit dat we vanuit de IKC-gedachte onze krachten, in het belang van het kind, bundelen maar hierbij ons eigen unieke gezicht behouden. Op deze manier creëren we een krachtige en uitdagende leeromgeving voor de kinderen in Zevenaar.

In ons compleet gerenoveerde gebouw zijn onze 20 groepen gehuisvest. Bij de inrichting van het gebouw en de omliggende terreinen is onze visie op het kind leidend geweest. Op deze manier is een moderne en onderscheidende leeromgeving in en rondom onze school ontstaan. Ons gebouw is hiermee faciliterend aan de ontwikkeling van de kinderen.

Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren