Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Op Lindenhage krijg je de ruimte het beste uit jezelf en de ander te halen

 

Klachtenregeling

Het kan voorkomen dat u met bepaalde vragen zit die onvoldoende beantwoord worden op schoolniveau. U hebt gesprekken gehad met de leerkracht van uw kind, de directeur van de school is er bij betrokken en toch bent u niet tevreden met het resultaat. Voor die situaties is er een klachtenprocedure opgesteld. Stapsgewijs:

 1. U bespreekt het probleem met de leerkracht. Samen zoekt u oplossingen.
  Als u er niet uitkomt:
 2. De (adjunct-)directeur wordt geïnformeerd. Hoor en wederhoor vindt plaats. Er worden voorstellen gedaan. Ze leiden niet tot de oplossing die u voor ogen had.
 3. Op schoolniveau zijn interne vertrouwenspersonen (Sandra de Reus/Judith de Reus) aangesteld die u kunnen adviseren hoe nu verder als bovenstaande acties niet hebben geleid tot een oplossing.
 4. Het schoolbestuur wordt erbij betrokken. U informeert het bestuur over de kwestie. U wordt uitgenodigd voor verheldering. Hoor en wederhoor vindt plaats.
  Bestuursbureau Liemersnovum
  Mercurion 10
  6903 PZ ZEVENAAR
  0316-226514.
  info@liemersnovum.nl
 5. Ook langs deze procedure is de kwestie niet opgelost. U doet een beroep op de klachtenregeling. Dat kan langs twee kanalen:
  A. U kunt contact opnemen met de externe vertrouwenspersoon van het SWV. Haar naam is Chiene Hulst en zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-45434266 of per mail: chienehulst@externevertrouwenspersonen.nl
  B. U dient uw klacht schriftelijk in bij de klachtencommissie. Die melding verloopt via het Samenwerkingsverband passend onderwijs (SWV PO):
  t.a.v. mevr. van Dijk
  Mercurion 36
  6903 PZ ZEVENAAR
  0316-341618.

Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren