Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Op Lindenhage krijg je de ruimte het beste uit jezelf en de ander te halen

 

BOV

Aan onze school is een oudervereniging verbonden met de naam ‘Oudervereniging Lindenhage’, gevestigd te Zevenaar, opgericht voor onbepaalde tijd en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

De vereniging heeft ten doel de samenwerking tussen het team en de ouders, verzorgers van leerlingen te bevorderen, waarbij het belang van de leerlingen altijd het uitgangspunt is. Alle ouders, verzorgers van de ingeschreven leerlingen op Lindenhage zijn automatisch lid van de oudervereniging. Een aantal ouders, verzorgers stelt zich jaarlijks beschikbaar om namens alle leden de belangen van de vereniging te behartigen; zij vormen het bestuur van de vereniging. De leden van het bestuur worden voor een periode van 3 jaar gekozen door de ledenvergadering (continuïteit is immers een belangrijk verenigingsgegeven). Ons motto: in een ontspannen sfeer leuke activiteiten organiseren voor onze kinderen.

Het bestuur organiseert in samenwerking met ouders, verzorgers en het team diverse activiteiten, die gefinancierd worden uit de jaarlijkse ouderbijdrage en de opbrengst van de oud-papier inzameling. Voor enkele activiteiten (schoolreisje, avondvierdaagse) wordt een extra bijdrage gevraagd. Voor schooljaar 2020-2021 is de ouderbijdrage vastgesteld op €40 ,-- per kind. Van dit bedrag wordt €20 ,-- gereserveerd voor de schoolreis. In tegenstelling tot de andere groepen gaat groep 8 niet op schoolreis maar op kamp. Om deze reden is de ouderbijdrage voor groep 8 vastgesteld op €20 ,-- .

De hoogte van de vrijwillige ouderbijdrage wordt jaarlijks vastgesteld op de algemene ledenvergadering. Ook wordt op deze vergadering verantwoording afgelegd over hoe het bestuur denkt het geld te gaan besteden in het nieuwe schooljaar en hoe het geld in het afgelopen schooljaar is besteed. In de loop van het schooljaar wordt u nader geïnformeerd over de wijze van betaling van de ouderbijdrage.

Wat kunt u doen:

  • u kunt de algemene ledenvergadering bezoeken;
  • u kunt deel gaan uitmaken van het bestuur van de vereniging;
  • u kunt uw suggesties, ideeën en / of opmerkingen aan ons doorgeven;
  • u kunt ons en het team helpen bij de diverse buitenschoolse activiteiten zoals: avondvierdaagse, schoolreisje, oud-papier-inzameling etc.

Hebt u nog vragen? De leden van het bestuur staan u graag te woord.

contact

Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren